Serena Williams ar fi însărcinată în 3 luni

Publicat pe

După o relaţie care durează de câteva luni, Serena Williams şi Drake ar fi pe punctul de a anunţa faptul că vor deveni părinţi.

 

serena

 

Serena ar fi însărcinată în 3 luni, după cum susţine presa din America. Iar faptul că jucătoarea de tenis nu mai participă în această perioadă la vreun turneu de tenis, înainte ca sezonul să se fi încheiat, alimentează şi mai mult zvonurile, chiar dacă motivul invocat a fost o oboseală fizică şi mentală.

 

„Serena şi Drake se iubesc mult. Sunt prieteni foarte buni. Si vor fi nişte părinţi extraordinari', a declarat un apropiat.

 

Povestea de dragoste între jucătoarea de tenis şi cântăreţul de rap a început în luna iunie, Drake venind chiar la Wimbledon pentru a-şi încuraja iubita. Iniţial, Serena a încercat să nege relaţia, spunând că sunt doar buni prieteni de foarte mult timp. „Este ca un membru al familiei', a precizat ea, fără a fi însă prea convingătoare.

 

Serena Williams are 34 de ani, iar o sarcină în acest moment ar putea pune punct carierei sale de sportivă. Antrenorul său declarase că obiectivul Serenei pentru 2016 ar fi să obţină Grand Chelem, ceea ce presupune câştigarea celor 4 mari turnee de tenis.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter