Serena Williams - O campioană pe urmele unui hoţ

Publicat pe

Serena Williams, jucătoarea de tenis numărul 1, a trecut recent printr-o întâmplare mai puţin plăcută, ea alergând după un hoţ care i-a furat telefonul mobil.

 

serena

 

Serena a povestit incidentul pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi o fotografie în care apare îmbrăcată în costum de Super Woman.

 

Jucătoarea de tenis a dezvăluind ca se afla într-un restaurant chinezesc şi a devenit suspicioasă în momentul în care un bărbat a stat destul de mult timp in picioare.

 

Profitând de neatenţia ei, acesta i-a luat telefonul şi a părăsit în grabă restaurantul, moment în care care Serena a reacţionat.

 

Aflată într-o formă fizică de invidiat, jucătoarea de tenis care are în plamares 21 de victorii de Grand Şlem, spune că nu a avut nicio problemă să-l ajungă, fiind prea rapidă pentru el datorită acelor sprinturi pe care le face la antrenamente:

 

„Cu un ton ameninţător, dar calm, l-am întrebat dacă nu cumva a luat «din greşeală» un telefon. S-a bâlbâit, probabil nu se aştepta la asta. S-a gândit şi până la urmă a spus că a luat alt telefon decât trebuia, din greşeală'.

 

Serena s-a reîntors în restaurant, fiind primită cu aplauze de cei prezenţi: „Am fost mândră. Le-am arătat bărbaţilor de acolo că fac faţă oricărui agresor. A fost o victorie pentru doamne. Doar pentru că eşti femeie să nu-ţi fie teama să înfruţi orice provocare, să nu fii o victimă, ci o eroină!”

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter