Sesiune de autografe cu Virgil Iantu la KidsFest!

Publicat pe

Virgil Iantu, una dintre cele mai cunoscute personalitati de televiziune din Romania, a raspuns invitatiei lui P*ET, prietenul extraterestru, de a i se alatura la prima editie KidsFest ce va avea loc weekendul acesta in Parcul Unirii din Bucuresti.

Cunoscut in randul copiilor pentru productiile Copiii spun lucruri trasnite' si „Vrei sa fii milionar', Virgil Iantu se va alatura duminica participantilor la prima editie a celui mai mare festival pentru copii, Lumea lui P*ET – KidsFest.

Incepand cu ora 17.00, acesta ii va asteapta pe toti cei care vor dori sa scrie o pagina de poveste alaturi de el, in cadrul unei sesiuni de autografe.

Virgil va imparti autografe celor mici prezenti si va face cele mai trasnite' fotografii, alaturi de Cavalerul Eubiotic, eroul de basm al povestilor de sanatate.

„Lumea lui P*ET – KidsFest', primul festival din Romania dedicat exclusiv copiilor va avea loc weekendul acesta in parcul din Piata Unirii, fiind prezentat de Betty Ice.

Amfitrionul evenimentului, „P*ET', Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni, promite doua zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, muzica live, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter