"Sex and the City" va avea premiera la New York - Video

Publicat pe
Sarah Jessica ParkerInitial programata la Londra, premiera filmului „Sex and the City” va avea loc la New York dupa ce producatorii au primit numeroase reclamatii din partea fanilor.

In consecinta, producatorii au ascultat de vocea multimii si au mutat premiera la New York, potrivit unui comunicat de presa pe care l-au dat publicitatii.

Daca saptamana trecuta producatorii declarau ca Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Catrall si Kristin Davis vor fi prezente la evenimentul programat in Piata Leicester, pe 12 mai, cu doua saptamani inainte de premiera de la New York, acum au revenit asupra acestui anunt.

„Sex and the City: the Movie' are parte de o campanie extrem de bine pusa la punct, fanilor oferindu-li-se sansa de a trai viata personajelor. Astfel, acestia pot face un tur fabulos, vizitand magazinele de lux, centrele SPA si cluburile de noapte intre care isi impart viata personajele.

Foto: www.sarahjessicaparker.com

Sex and the City: The Movie trailer

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă