Sfaturile actriţei Jessica Alba pentru tinerele mame

Publicat pe

Jessica Alba nu este doar una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, ci şi o femeie de afaceri cu un fler remarcabil. Ea a înfiinţat The Honest Company, fiind „femeia cu cea mai mare avere obţinută prin forţele proprii', iar acum are şi  câteva sfaturi pentru tinerele mame:

 

Jessica Alba

 

„Nu te lăsa copleşită încercând să faci totul deodată”, a declarat actriţa într-un interviu pentru revista Parents Latina.  „Gândeşte-te ce poţi face acum şi ce anume va dura mai mult timp”.

 

De asemenea, a insistat ca mamele şă petreacă timp cu familiile şi prietenii lor: „Nu fi prea dură cu tine însăţi. Fă tot posibilul ca să fii prezentă acolo unde este necesar, e tot ce contează. Fă-ţi timp să mănânci sănătos şi şa fii activă. Merită să îţi reîncarci bateriile o dată pe săptămână: dormi mai mult, ieşi la o întâlnire romantică sau bea un pahar cu vin împreună cu prietenele tale”.

 

De asemenea, Jessica le-a sfatuit pe mame să nu neglijeze romatismul dintr-o relaţie. „Să fii sexy îţi dă încredere. Deci fii mândră de ceea ce ai realizat, fii uimită de ceea ce corpul tău poate face. Atunci când toate acestea eşuează, pune pe buze un ruj roşu puternic'.

 

Mamă a două fetiţe, Honor şi Haven, Jessica Alba vrea să le apropie cât mai mult posibil de moştenirea culturală mexicană datorită originii sale.

 

Actriţa a declarat pentru revista Parents Latina că a fost crescută de bunicii săi mexicano-americani. „Bunica mea era o femeie puternică şi a avut o mare influenţa asupra mea. La multe evenimente de familie eram încojurată de unchii şi matuşile mele'.

 

Deşi fetele sale nu au aproape toate aceste rude, Jessica Alba se asigură „că ştiu de unde se trag şi că petrec timp cu rudele lor, chiar dacă nu sunt înconjurate de ele în fiecare zi. Avem o cultură diferită în casă”. În plus, acestea învaţa limba spaniolă.

 

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter