Sharon Stone a strans 10 milioane de dolari pentru cercetarile asupra SIDA

Publicat pe
Actrita americana Sharon Stone a strans 10 milioane de dolari, joi, la Mougins, la traditionala gala de caritate organizata in timpul Festivalului de Film de la Cannes de amfAR, organizatia americana care lupta impotriva maladiei SIDA.

Invitata de onoare a galei a fost Madonna, la cea de-a 15 gala participand numeroase celebritati din moda sau muzica.

Sharon Stone

Au raspuns apelului organizatiei amfAR, unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din Europa, Natalie Portman, Puff Diddy, designerii Donatella Versace, Roberto Cavalli, Valentino, patronul scuderiei Ferrari, Jean Todt, Elizabeth Hurley, Milla Jovovitch, Christian Slater sau scriitorul Paulo Coelho.

Sharon Stone, care a fost comisar de licitatie, i-a mobilizat pe cei 720 de invitati spunandu-le ca in fiecare minut in lume moare un copil din cauza SIDA, anuntand totodata crearea unei filiale pediatrice in cadrul amfAR.

Madonna a prezentat secvente din documentarul realizat in Malawi si prezentat in afara competitiei la Cannes si a scos la licitatie una dintre chitarele sale si doua recitaluri private, obtinand 650 000 de mii de euro.

A deceptionat un pic publicul deoarece nu a cantat in timpul galei asa cum au facut in anii trecuti Liza Minelli, Kylie Minogue sau Elton John.

Sharon Stone si-a scos la licitatie masina Porsche 911, vanduta pentru 500 000 de mii de euro.

O geanta Chanel creata de Karl Lagerfeld, in care Madonna a strecurat un ruj, o batista cu amprenta buzelor sale si o pereche de cercei a valorat 300 000 de mii de euro.

O masa la gala amfAR a costat intre 40 000 si 150 000 de mii de euro.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter