Shiloh Jolie-Pitt – La 9 ani, fetiţa este inspirată de Angelina Jolie, celebra ei mamă

Publicat pe

Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, pare să ştie ce vrea deşi nu a împlinit încă 9 ani. Surprinsă pe aeroportul din Los Angeles împreună cu mama şi fraţii săi, Zahara si Pax, fetiţa a atras din nou atenţia cu outfit-ul său.

 

Shiloh continuă să aleagă haine de inspiraţie masculină, însă de data aceasta fetiţa a purtat şi o bluză cu un mesaj puternic: „”Einstein was a refugee' (Einstein a fost refugiat), ea venind astfel să susţină activitatea mamei sale extrem de implicată în cauzele umanitare şi în mod special în cele ale refugiaţilor.

 

Einstein s-a aflat pe o listă a unor refugiaţi celebri care au părăsit Europa pentru America în momentul în care naziştii au venit la putere. Din cauza originii sale evreieşti, Einstein a plecat din Germania acceptând un post de profesor la Universitatea Princeton.

 

Angelina îşi doreşte să-şi sensiblizeze copii asupra diverselor cauze, iar Shiloh chiar a însoţit-o pe actriţa numită ambasador al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiaţi într-o tabără de refugiaţi sirieni din Turcia.

 

În plus, fetiţa a fost recent pe platourile de filmare din Cambodgia, ţara natală a fratelui său, Maddox, acolo unde Angelina a filmat peliculaFirst They Killed My Father', film ce are la bază memoriile lui Khmer Rouger, supravieţuitor al genocidului din 1970.

 

În timp ce Angelina se află la Los Angeles, Brad este în aceasta perioadă la Londra unde filmează partea a 2-a din „World War Z”.

 

Foto: Hepta

 

Shiloh Jolie-Pitt – La 9 ani, fetiţa este inspirată de Angelina Jolie, celebra ei mamăShiloh Jolie-Pitt – La 9 ani, fetiţa este inspirată de Angelina Jolie, celebra ei mamă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter