Show-uri celebre şi emisiuni noi, din aceasta toamnă la Tv

Publicat pe

Vedetele s-au reunit azi la lansarea noii grile de programe marca Pro Tv. Pe lângă emisiunile care au rămas în grila de programe, postul TV revine și cu show-uri celebre presărate cu reguli noi.

 

Prima noutate din acestă toamnă este emisiunea ,,Clipa de fericire” prezentată de Amalia Enache. În cadrul show-ului mai mulți oameni generoși care fac lucruri excepționale sunt surprinși implinindu-li-se visuri, pe care nu aveau posibilitatea de a le realiza.

 

Celebrele show-uri ,,Vocea României” și ,,Masterchef” revin cu aceiași jurați, dar cu reguli noi. La ,,Vocea României”, antrenorii sunt provocați la duel în semifinale, astfel, unul dintre ei riscă să ajungă în finală fără vreun concurent. Show-ul ,,Masterchef” introduce ,,șortul de aur”, asul care duce concurentul din preselecții direct în bucutăria emisiunii. În emisiunea ,,Visuri la cheie” se va dărâma pentru prima dată o casă și se va reface de la zero, iar ,,Știrile Pro TV” vor fi transmise dintr-un nou platou.

 

De asemenea, au început filmările pentru un nou show care va apare în primăvară. ,,Bake off Romania” un format internațional de tip culinar în care concurenții vor face de acestă dată doar deserturi. Emisiunea este un reality show care va fi prezentat de Nicolle Stănase.

 

Pe lângă emisiuni, Pro Tv aduce și filme noi. Printre ele se numără ,,The Avengers”, ,,The Amazing Spider-Man”, ,,Man in black 3″, , ,,Iron Man” și ,,The Expendables”. La capitolul seriale, ,,Las Fierbinți” revine cu un nou sezon și dintre producțiile internaționale nu lipsesc ,,House of Cards”, ,,Homeland” și ,,The Blacklist”.

 

Silvia Cimpeanu

 

Show-uri celebre şi emisiuni noi, din aceasta toamnă la TvShow-uri celebre şi emisiuni noi, din aceasta toamnă la Tv

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter