Silvia și Evolette, fiica ei, două fashioniste incurabile: “Hainele vorbesc despre noi înainte să o facem noi” / EXCLUSIV

Publicat pe de Oana Pantazi

Cea mai tare petrecere a toamnei, organizată de revista VIVA!, a adunat ieri laolaltă mare parte din lumea bună a Bucureștiului, bloggeri, jurnaliști și personalități din modă, televiziune și lumea artistică. Printre invitații cărora li se potrivește mănușă eticheta de influencer s-a numărat și Silvia, câștigătoarea a două sezoane Bravo, ai stil! Iată ce ne-a declarat!

E lucru știut – în momentul în care într-o încăpere își face apariția un copil sau un animăluț, poți să-ți iei la revedere de la speranța că vei mai fi băgat în seamă. Același lucru s-a întâmplat și aseară, la una dintre cele mai tari petreceri ale toamnei, organizată de revista VIVA! Într-o sală în care nu mai aveai loc să arunci un ac, unde mai bine de 300 de persoane au socializat, au dansat și s-au simțit bine, cea mai remarcată a fost, încă din prima clipă, Evolette, fiica bine-cunoscutei Silvia, câștigătoarea a două sezoane Bravo, ai stil!'. Dacă mămica ei carismatică și efervescentă se face remarcată din prima secundă, ei bine, micuța Evolette a pus-o repede în umbra pe Silvia – superba fetiță blondă cu ochii albaștri a fost extrem de dezinvoltă în fața camerei și a avut multe de spus, chiar și despre modă.

 

Mi-am luat și accesoriul cel mai important – inima mea'

Cele două, mama și fiică, s-au îmbrăcat la fel și au primit din partea noastră punctajul maxim. În seara asta, am vrut să fiu o mamă urban chic. Mi-am luat și accesoriul cel mai important, inima mea, care este tot urban chic', a glumit Silvia, arătând spre Evolette, care a ținut imediat să-și completeze mama în momentul în care ne-a spus brandul de la care s-a îmbrăcat, dovadă că micuța este deja o fashionista convinsă. De altfel, Evolette a subliniat că ea este inspirația mamei sale, lucru confirmat și de Silvia: Eu recunosc că Evolette este inspirația mea și, când o văd cât este de frumoasă, mi-ar plăcea să-i mențin această imagine toată viața.'

 

Moda înseamnă mai mult decât niște haine de bazar…'

Discuția s-a desfășurat în continuare tot pe tema unui domeniu pe care Silvia îl iubește și căruia i s-a dedicat: moda. Silvia ne-a povestit despre prezența ei la Bravo, ai stil! și despre obiectivul acestui show: „Motivul principal chiar ăsta a fost – să educăm puțin publicul să înțeleagă că hainele spun mult despre personalitatea noastră, despre ceea ce reprezentăm noi și cred că vorbesc despre noi înainte să o facem noi. Mi-ar plăcea ca cei care ne urmăresc să înțeleagă că moda înseamnă mai mult decât niște haine de bazar, sclipiciuri sau betele atârnate pe noi. În continuare, Silvia a vorbit, în stilul ei frust și direct, atât despre moda străzii, cât și despre greșelile pe care le fac nu doar oamenii obișnuiți, ci și stiliștii și designerii, și a dat câteva sfaturi de fashion pe care vă invităm să le descoperiți singuri în interviul de mai jos!

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter