Silviu Prigoană, declaraţie sfâşietoare după moartea finului său, Marcel Toader: „E absolut un episod tragic în viața mea”

Publicat pe

Silviu Prigoană şi Marcel Toader erau foarte buni prieteni, dincolo de faptul că pentru nunta cu Maria Constantin, milionarul le-a fost şi naş. Prigoană nu-şi revine după moartea lui Marcel Toader şi a declarat că această pierdere este unul dintre episoadele tragice din viaţa lui.

Silviu Prigoană, declaraţie sfâşietoare după moartea finului său, Marcel Toader: „E absolut un episod tragic în viața mea'Silviu Prigoană, declaraţie sfâşietoare după moartea finului său, Marcel Toader: „E absolut un episod tragic în viața mea'

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă.

A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinții să își îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ștafeta așa. Eu sunt șocat. În afară de condoleanțe, care e un șablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îți dai seama, e la facultate… Mi-a zis și Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav', a spus Silviu Prigoană, conform Fanatik, imediat după ce a aflat că prietenul şi, totodată, finul său a murit.

Sunt înmărmurită de durere, a declarat şi Maria Constantin pentru Huff.ro, după ce a aflat că omul de afaceri s-a stins sub ochii prietenilor. Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în 2017, după o căsnicie de doi ani.

Marcel Toader a murit sâmbătă, în jurul orei 16:00. Afaceristul de 56 de ani a suferit un infarct, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter