Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții: „Acolo, Sus, dacă mă iubea cineva...”

Publicat pe

Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții. Silviu Prigoană a vorbit despre accidentul în care și-a pierdut un picior, dar și despre alte amintiri dureroase din trecut, precum moartea soției și a unuia dintre copiii săi. Silviu Prigoană este supărat pe Divinitate pentru tragediile prin care a trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții. Silviu Prigoană a fost invitat la emisiunea online, Fiță cu Adiță, unde a facut dezvăluiri cutremurătoare despre soarta tristă cu care s-a confruntat, atunci când era tânăr și a suferit un accident cumplit, iar la scurt timp a murit și prima sa soție. 

Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții: „Acolo, Sus, dacă mă iubea cineva...'Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții: „Acolo, Sus, dacă mă iubea cineva...'

Silviu Prigoană nu a avut deloc o viață ușoară și a suferit o mare cumpănă în 1984, la vârsta de numai 22 de ani, când a fost implicat într-un accident îngrozitor la locul de muncă, în urma căruia piciorul i-a fost sfârtecat de un utilaj de mari dimensiuni.

Silviu Prigoană, mărturisiri înfiorătoare despre accidentul în care și-a pierdut un picior și moartea primei soții

Prigoană s-a născut într-o familie de condiție modestă și de tânăr a fost nevoit să-și câștige banii lucrând la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist.

Afaceristul a povestit momentul îngrozitor când piciorul i-a fost secționat într-o fracțiune de secundă de mașinăria uriașă și doar tendonul mai rămăsese atașat, potrivit Click!

Citește și: La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu pentru a se menține în formă:'O dată pe săptămână…'

Citește și: Adela Popescu, anunț surprinzător despre căsnicia ei cu Radu Vâlcan, după 12 ani:' Bate inima mai tare și mă simt…'

Citește și: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.Au împreună un băiețel

Colegii săi au chemat salvarea, însă nici măcar personalul medical nu avea curajulsă-i taie tendonul. Prigoană a povestit cum și-a tăiat singur tendonul.

,,Mi-a intrat piciorul într-un melc, așa cum e melcul de la mașina de tocat, l-am rugat eu pe nenea ăla să îmi dea trusa medicală că n-avea curaj și mi-am tăiat eu tendonul.

Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare. Acolo Sus dacă mă iubea cineva nu-mi lua nici piciorul, nici nevasta, nici copilul”, a dezvăluit Prigoană la emisiunea online, Fiță cu Adiță. 

Prigoană a spus că dacă nu ar fi suferit acest accident cumplit, ce nu i-a mai permis să presteze muncă fizică, ar fi rămas în continuare mecanic și nu ar fi devenit politician și afacerist. 

Silviu Prigoană, după accidentul în care și-a pierdut piciorul: „Timp de opt minute am murit”

Eu am stat vreo jumătate de oră în utilaj. Ei au încercat, dar când au văzut care e treava… Norocul a fost că aveam la mine o cheie franceză și am dat cu ea în butonul mare și roșu și s-a oprit instalația.

Pe urmă a venit un coleg când m-a văzut, i-a anunțat pe toți, au dat telefon la salvare, dar salvarea a venit după vreo jumatate de oră.

Pentru că mușchiul din spate mi l-a întins foarte mult, nu mai aveam vascularizare la el. Medicii au încercat să îmi păstreze mușchiul cât de lung, ca să îmi acopere cât de cât osul, ca să mă poată proteza, dar piciorul mi-a intrat în cangrenă, nefiind vascularizat. Am avut încă trei operații.

Și având trei operații succesive, din săptămână în săptămână, la ultima operație, timp de opt minute, am murit, opt minute am fost în moarte clinică, din cauza anesteziantului, care era prea mult.

Eu am avut tot timpul impresia, până am văzut prima proteză cum arată, că eu o să am o coadă de mătură, ca pirații. Am conștientizat cam după un an de zile ce s-a întâmplat. Prima dată toată lumea vine și îți plânge de milă, după care încept să te rejecteze, pentru că nu mai poți juca fotbal, nu mai poți să mergi cu ei și te izolează, chiar dacă nu intenționat', a povestit omul de afaceri, la Antena Stars, acum ceva timp.

De ce a murit prima soție a lui Silviu Prigoană

La câțiva ani după accidentul dificil pe care l-a suferit, Prigoană a avut parte de o mare tragedie care l-a marcat pe viață, prima sa soție, cu care avea doi copii, a încetat din viață în urma unei boli incurabile.

La acel moment Silviu Prigoană avea 30 de ani și trebuit să aibă grijă singur de cei doi fii Honorius și Silvius, care la vârsta de 6, respectiv 2 ani, au rămas fără mamă. 

'Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac.

Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea aşa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reuşit să o salvăm. Atunci nu am reuşit să facem nimic', a declarat în urmă cu mai mulți ani Silviu Prigoană pentru revista Tango, în urmă cu mai mulți ani. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter