Simona Gherghe ţine dietă pe parcursul sarcinii. Are probleme de sănătate!

Publicat pe

Simona Gherghe este însărcinată în cinci luni, dar este nevoită să ţină dietă. Medicul i-a recomandat să aibă grijă pentru a duce sarcina cu bine, până la sfârşit! Vedeta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, în prima sarcină, motiv pentru care acum trebuie să fie extrem de precaută. 

Simona Gherghe va aduce pe lume un băieţel în primăvara anului următor. Este foarte fericită, se simte bine, şi chiar ieri a mers la medic pentru ecografie. Medicul i-a recomandat să ţină dietă. Sarcina trecută a fost în pragul pancreatitei.

Culmea, ea pe parcursul sarcinii nu se îngraşă mult, ci slăbeşte. Mănâncă foarte sănătos, deloc nu consumă zahăr.

„M-am îngrăşat şi am slăbit. Trebuie să ţin un regim drastic, dar tot răul spre bine. Am dus mai greu prima sarcină, acum nu-mi vine să cred că sunt însărcinată (…) Chiar acum ne-am întors de la ecograf. Mi se pare prea intim să expui copilul încă din uter, dar nu judec pe nimeni. Din bucurie, din fericire… Până la urmă nu e nimic, nu e nuditate.”

Despre dieta pe care o urmează acum, prezentatoarea TV a povestit mai multe.

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei (n.r. boala de care a suferit Teo Trandafir și în urma căreia a fost la un pas să-și piardă viața), ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Simona Gherghe va avea un băieţel

Simona Gherghe a apărut în platoul „Acces Direct”, în prima ei apariție televizată după confirmarea fericitei vești. Vedeta a strălucit, îmbrăcată cu o rochie roșie mulată și lăsând zâmbetul larg de pe față să-i trădeze entuziasmul.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că va avea un băieţel.

Voi avea băiat!”, a spus ea în direct.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter