Simona Halep își extinde afacerile: are propria echipă de hochei, compusă exclusiv din fete: "Sunt minunate!”/ Au echipament roz şi sunt simpatice foc!

Publicat pe

Echipa de hochei ”Simona Halep” este compusă exclusiv din fete şi este încadrată la categoria de vârstă U10, iar recent au fost într-un turneu amical în Slovacia, la categoriile de vârstă U10 şi U8, în localităţile Prievidza, Piestany şi Brezno. Dornice să o impresioneze pe Simona, fetiţele se antrenează intens şi la fiecare confruntare cu băieţii, ies învingătoare.

Simona Halep își extinde afacerile: are propria echipă de hochei, compusă exclusiv din fete: "Sunt minunate!'/ Au echipament roz şi sunt simpatice foc!Simona Halep își extinde afacerile: are propria echipă de hochei, compusă exclusiv din fete: "Sunt minunate!'/ Au echipament roz şi sunt simpatice foc!

La finalul lui 2017, Simona Halep a decis să se implice și în hochei, alăturându-se astfel inițiativei Fundației Țiriac. La momentul respectiv, o selecție a fetiţelor între 3 și 7 ani a avut loc la Patinoarul Țiriac Arena, iar micuțele au beneficiat de cursuri gratuite. 'S-au bucurat și au spus că vor să fie și ei campioni. Mă bucur că au spus asta', spunea atunci Halep.

Eduard Pană, fostul mare hocheist român, crede că notorietatea Simonei Halep a atras la echipa de hochei a fetelor foarte multe doritoare să practice acest sport.

„Sunt tot mai multe fetiţe care vin să practice hocheiul. Toate îşi doresc să facă parte din echipa Simonei. Este extrem de iubită de toată lumea. Când Simona are meci ne uităm cu toţii la televizor. Abia la final începem antrenamentul pe gheaţă. Faptul că am ajuns la a doua ediţie a Cupei Simona Halep, se datorează sprijinului direct oferit de domnul Ţiriac, prin intermediul fundaţiei care-i poartă numele dar şi Simonei care susţine financiar această competiţie”, a precizat Eduard Pană pentru Telekom Sport.

La rândul său, Simona Halep este foarte mândră de echipa ei de hochei: „Le-am văzut pe fete jucând contra băieţilor şi pot spune că sunt minunate. Au o tactică de joc bine definită, care de altfel a fost dobândită în urma antrenamentelor intensive.'

Ţiriac a fost uimit de decizia Simonei Halep de a investi în hochei

„Sunt mândru şi fericit că după nici un an îi avem pe gheaţă pe aceşti copii care fac 4-5 antrenamente pe săptămână. I-am văzut acum şi am rămas stupefiat. Se vede că aceşti copii au un viitor în hochei. Sunt două echipe şi vom mai face.

Aceste echipe sunt susţinute de sponsori. Iar pentru o raţiune pe care eu nu am înţeles-o, Simona Halep vrea echipa ei de hochei. Iar aceşti sponsori plătesc întreţinerea acestui patinoar.

Echiparea unei întregi echipe nu te costă mai mult de 10.000 de euro, cu tot cu patine, apărători, crose şi aşa mai departe. Eu nu ştiu cum să le sărut mâinile acestor sponsori, pentru că acest patinoar costă pe an undeva la 6-700.000 de euro”, decla Ion Ţiriac în urmă cu doi ani.

Ion Țiriac a lăsat hocheiul pentru tenis

Ion Țiriac a câștigat 23 de titluri în tenis (22 la dublu), dar, începutul carierei de sportiv l-a găsit pe gheață. În tinerețe, acesta a jucat hochei. Într-un interviu acordat în 2014 pentru Gazzetta dello Sport, Țiriac a dezvăluit cum a avut loc trecerea care i-a schimbat viața.

„Am jucat hochei pe gheață și am fost chiar și la Olimpiadă. Apoi, într-o zi am pus mâna pe rachetă și cineva mi-a zis că, dacă mă apuc de tenis, trebuie să mă antrenez 4 ore, în loc de 7, câte aveam la hochei”, dezvăluia omul de afaceri, potrivit digisport.ro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter