Simona Halep se implică într-o nouă campanie umanitară

Publicat pe

Simona Halep, cea mai mare jucătoare profesionistă de tenis a momentului din România, este adepta unui stil de viață sănătos. Acordă foarte mult timp antrenamentelor de tenis și alimentației sănătoase, însă atunci când este nevoie se implică și în diverse campanii umanitare.

 

halep3

 

De curând, Simona Halep s-a alăturat campaniei  „Grijă pentru Copii', campanie ce contribuie la dotarea maternităților din toată țara.cu echipamente medicale de specialitate.

 

halep2

 

„Acești copii au nevoie de timp mai mult decât oricare dintre noi și îmi doresc să-i ajut să-l câștige. Anul acesta îi îndemn pe toți susținătorii mei să meargă și mai departe și să devină, alături de mine, ambasadori ai acestei cauze. Hai să donăm copiilor născuți prematur timp pentru viață!', a declarat Simona Halep.

 

Horatiu Malaele1

 

Maestrul Horațiu Mălăele a fost și el prezent la eveniment și a susținut un discurs despre timp. „Folosiți timpul pentru a iubi”, a spus marele actor.

 

Adina Vilcea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter