Simona Halep şi Horia Tecău au câştigat primul meci la dublu mixt

Publicat pe

Simona Halep şi Horia Tecău, protagonstii numarului de septembrie al revistei Viva!, au jucat primul meci la dublu mixt, cei doi învingând la US Open perechea spaniolă Arantxa Parra Santoja / David Marrero, scor 6-1, 6-2.

 

11954686_974897932570802_3684529957185931949_n

Horia Tecău s-a dovedit un sprijin important pentru Simona, care a marturisit că a fost nervoasă, deoarce nu ştia la ce să se aştepte.

 

„A fost o zi foarte bună pentru mine, în primul rînd pentru că am cîștigat și la simplu în două seturi și am terminat destul de repede. Am făcut un joc solid și la simplu și la dublu-mixt. A fost o bucurie mare pentru mine să joc pentru prima dată la mixt cu așa un partener, prietenul meu Horia.

 

Ne cunoaștem de ani de zile, sper să-l fi ajutat cît am putut de mult să cîștigăm acest meci și sper că și el s-a simțit bine pe teren cu mine. A fost primul meu meci de mixt jucat vreodată. I-am spus lui Horia că sînt nervoasă pentru că nu știu la ce să mă aștept. El mi-a spus: «doar simte-te bine, bucură-te de joc!» De asta zîmbeam cu el mereu. Și mi-a spus unde să stau în teren. Așa că a fost foarte bine”, a declarat Simona la conferința de după meci.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter