Sir Sean Connery si-a scris memoriile

Publicat pe
Sean ConneryLa aproape 80 de ani, actorul Sean Connery s-a hotarat sa mai lase inca o amprenta importanta in lumea cinematografiei, scriindu-si memoriile.

Sir Sean Connery a mers la festivalul de literatura de la Edinburgh pentru a prezenta publicului o carte foarte asteptata: memoriile sale. La 78 de ani, actorul cunoscut pentru rolul spionului britanic James Bond a dezvaluit in cartea intitulata „Being a scot' multe lucruri necunoscute fanilor sai.

Connery a fost vedeta unei sedinte foto, pe parcursul careia a aparut extrem de surazator. S-a amuzat creand o iluzie optica si si-a asezat in dreptul fetei cartea pe coperta careia se afla o fotografie cu chipul sau.

Pentru coperta memoriilor a fost aleasa insa o fotografie care il infatiseaza pe Sean Connery ceva mai tanar. Dar chiar daca acum Connery a mai capatat ceva riduri, sarmantul actorul continua sa-si fascineze admiratorii.

Din pacate acestia nu au avut sansa sa-l vada in ultimul „Indiana Jones' alaturi de Harrison Ford deoarece Connery a ramas fidel deciziei de a nu mai juca in filme.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter