Sistem se intalneste din nou cu Depeche Mode

Publicat pe

Sistem lanseaza cel mai nou single al trupei – un remake dupa piesa People Are People' a grupului Depeche Mode.

Dupa 5 ani de la concertul sustinut in deschiderea celor de la Depeche Mode pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti, Sistem alege ca single unul dintre hit-urile celebrilor britanici.

Desi nu este primul cover din repertoriul Sistem, People Are People' este primul pe care trupa a hotarat sa-l lanseze ca single.

Sistem

Show-ul este ceea ce defineste in primul rand trupa Sistem, muzica este un suport care ne ajuta sa ne desfasuram. Ne straduim de multi ani sa ne prezentam in fata publicului cu muzica originala dar am inteles in final ca atu-ul nostru principal este faptul ca stim sa facem spectacol, iar oamenii pentru asta ne apreciaza. Pana acum stateam ca pe ace, intrebandu-ne de fiecare data daca piesa pe care o lansam va ajunge hit sau nu. Acum ne-am gandit sa incepem invers – se ia un hit… ' declara Zoli.

De ce « People Are People » ? E simplu' povesteste Zoli. Mi-a fost sugerat de unul dintre prietenii mei de pe Facebook. Ne-a suras ideea si am trecut la treaba. Se legau foarte multe lucruri: noi am cantat in deschidere la Depeche Mode, in plus ne regasim intrucatva in mesajul piesei – si noi am fost contestati de multe ori pur si simplu pentru ca am ales sa ne exprimam mai neobisnuit. Am dat piesa in lucru iar rezultatul ne-a placut foarte tare asa ca am decis sa fie urmatorul nostru single.'

La nici 24 de ore de la lansare piesa impanzise deja internetul, fiind ascultata si descarcata de mii de persoane. In plus, single-ul a adunat pareri pozitive de la majoritatea oamenilor de radio si a avut deja primele difuzari.
 

Sistem – People Are People

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter