A slăbit 40 kg! Totul despre regimul pe care-l ține Ozana Barabancea

Publicat pe

Problemele de sănătate au îndemnat-o să-și ia inima în dinți și să-și micșoreze stomacul pentru a scăpa surplusul de greutate. În doar cîteva luni, Ozana Barabancea a slăbit peste 40 kg și vine la Interviurile VIVA!, azi, începând cu ora 15.00, ca să povestească totul despre regimul pe care-l ține. 

De nerecunoscut! Așa a ajuns Ozana Barabancea, după intervenția de micșorare a stomacului, pe care a făcut-o la sfârșitul anului trecut și în urma căreia a reușit să slăbească spectaculos. 40 de kilograme a dat jos și astăzi ne povestește totul despre regimul care a transformat-o într0-un alt om! De la operație, viața artistei s-a schimbat radical, pe toate planurile! Nu vă gândiți doar că și-a aruncat vechea garderobă, făcând loc în dressing pentru multe alte haine noi! Ozana a căpătat mult mai multă încredere în forțele proprii, și-a rezolvat și o parte dintre problemele de sănătate și, mai mult, și-a lărgit orizonturile pe plan profesional! Artista are planuri mari în ceea ce privește cariera, planuri despre care vorbim astăzi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

 

 

Joia trecută, Ozana a strălucit la petrecerea aniversară a revistei VIVA!, eveniment la care a venit însoțită de… nimei altul decât fiul ei, în vârstă de 19 ani. Tot astăzi, vedeta ne povestește despre relația pe care o are cu cei doi copii ai ei și cum aleg să-și petreacă timpul împreună în vacanța de vară. Nu de alta, dar Ozana ne-a anunțat, deja, că cei doi adolescenți ai ei sunt… prioritatea numărul 1, pentru ea, în perioada următoare!

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter