Smiley a împlinit 39 de ani! Cum l-a surprins Gina Pistol la miezul nopții: "Te iubesc"

Publicat pe

Smiley a împlinit astăzi 39 de ani! Principala surpriză a venit de la iubita lui, Gina Pistol, care a avut grijă să marcheze ziua sa de naștere încă de la miezul nopții. Nici Pavel Bartoș nu a așteptat prea mult pentru a-i ura „La mulți ani” lui Smiley, care este cel mai bun prieten al său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Este al doilea an în care Smiley își serbează ziua de naștere în postura de tată, însă nu l-a prins miezul nopții acasă, lângă Gina Pistol și fetița lor, ci la muncă. Chiar și așa, Gina i-a pregătit o surpriză specială de ziua lui, care a smuls hohote de râs din partea fanilor.

Smiley a împlinit 39 de ani! Cum l-a surprins Gina Pistol la miezul nopții: "Te iubesc"Smiley a împlinit 39 de ani! Cum l-a surprins Gina Pistol la miezul nopții: "Te iubesc"

Smiley a împlinit 39 de ani. Surpriza Ginei Pistol

Seara de dinaintea zilei sale de naștere l-a găsit pe Smiley tot pe scenă, muncind alături de colegii lui de emisiune. Cel mai bun prieten al său, Pavel Bartoș, i-a urat colegului și prietenului său „La mulți ani' încă de la miezul nopții.

Chiar dacă se aflau în drum spre filmări, pe cei doi nu i-a oprit nimic. Pavel Bartoș i-a cântat prietenului său „La mulți ani' afară, menționând că și anul acesta artistul îți sărbătorește ziua de naștere prin muncă. Cei doi prieteni au ciocnit câte un pahar și și-au spus un sincer „Te iubesc', cei doi având o relație specială de prietenie.

„Să sărbătorim, prin muncă.', a spus Smiley pe Instagram. „Așa sărbătorim noi ziua lui Andrei', i-a replicat Pavel Bartoș.

Nici Gina Pistol nu s-a lăsat mai prejos și a postat o fotografie pe Instagram, încă de la miezul nopții, în care îi mărturisește iubitului ei cât de mult îl iubește. Gina s-a folosit de o imagine amuzantă pe care a editat-o cu chipul ei, iar umorul a fost bine primit de fani.

În urmă cu doi ani, Gina Pistol îi declara lui Smiley, de ziua lui: „Îmi ești tot! La mulți ani!'.

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme’ / EXCLUSIV

Citește și: Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație: „Am cerut-o într-un mod foarte inedit'

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, în spatele filmărilor pentru emisiunea „40 de întrebări. Denise Rifai:„În platou, sunt tensiuni foarte mari pentru că…

Smiley, mesaj emoționant de ziua lui anul trecut

Anul trecut, a fost prima zi de naștere în postura de tătic pentru Smiley, așa că artistul a marcat acest moment special printr-un mesaj emoționant.

„Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele:

Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă…

(…) Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe YouTube.

(…) Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față…', este doar o parte din mesajul postat de Smiley pe rețelele de socializare.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter