Smiley, primele declarații despre Gina Pistol: ”Femeia cu care sunt e cea ideală”

Publicat pe

Discreția este cea care caracterizează relația lui Smiley cu Gina Pistol. Deși semnele că sunt împreună sunt evidente, iar prezentatoarea TV a recunoscut acest lucru, Smiley preferă să nu vorbească mai deloc despre viața lui sentimentală. Artistul a spus cine este femeia ideală pentru el.

Nu mai este un secret faptul că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu, însă cei doi preferă să nu discute mai deloc despre ceea ce se întâmplă în viața lor. Artistul nu vrea ca iubirea lor să se transforme în una extrem de mediatizată. Gina Pistol își însoțește iubitul la concerte, iar de ziua lui de naștere i-a făcut cea mai frumoasă surpriză (Vezi AICI).

Cântărețul nu a putut lipsi de la lansarea grilei de toamnă de la ProTV. Smiley a fost întrebat cum arată femeia ideală pentru el, iar acesta a dat un răspuns care cu siguranță o va bucura foarte mult pe Gina Pistol. 'Cred că femeia cu care sunt e cea ideală', a declarat Smiley pentru click.ro.

Relația Ginei Pistol cu Smiley durează de mai bine de un an, însă cei doi se feresc de ochii presei și preferă ca relația lor să se consume în liniște. Cei doi au fost plecați împreună în Thailanda, imediat după ce Gina Pistol s-a întors de la filmările show-ului 'Asia Express'.

Citește și: Se iubesc și nu se mai ascund. Gina Pistol, despre nunta cu Smiley: 'Vă chem pe toți'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva