Smiley, rugat să slăbească pentru Vocea României?

Publicat pe

Pentru filmările noului sezon „Vocea României', artistul a fost obligat să slăbească, kilogramele în plus acumulate în timpul șederii în America nefiind pe placul șefilor de la postul de televiziune cu care colaborează, potrivit agentiadepresamondena.ro.

Smiley1
Smiley a petrecut câteva săptămâni în SUA, timp în care s-a ocupat de câteva dintre proiectele sale muzicale. Cu toate acestea, se pare că artistul nu a avut prea multă grijă la stilul de viață, consumând destule preparate de tip fast food, fapt ce a dus la căpătarea unor proporții serioase.
Pentru a fi în formă la ședința foto oficială și la filmările audițiilor pe nevăzute, cântărețului i s-ar fi cerut să slăbească destul de mult într-un timp scurt, cerință pe care a ales să o respecte cu strictețe, dovadă stând cele mai recente fotografii realizate de PRO TV, imagini în care acesta este într-o formă foarte bună.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter