Sofia Vergara - A ezitat să iasă cu Joe Manganiello, pentru că e prea frumos

Publicat pe

Aflată în pragul căsătoriei cu Joe Manganiello, Sofia Vergara a dezvăluit cum a fost la începutul relaţiei sale, mărturisind că nu vroia să se întâlnească cu el pentru că este prea frumos.

 

sofia1

 

Cei doi s-au cunoscut în 2014, la Balul corespondenţilor organizat la Casa Albă, iar astăzi sunt logodiţi şi trăiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasă.

 

Actriţa a dezvăluit pentru revista InStyle că nu s-a întâlnit cu el mult timp, pentru că e prea atrăgător. La 43 de ani, actriţei i-a fost frică să intre într-o relaţie cu un bărbat atât de chipeş, după care ar putea alerga multe femei.

 

„Am hotărât să îi dau o şansă. Mi-am dat seama că nu este un bărbat frumos şi atât. Nu este orgolios. Este un tip serios.'

 

Sofia Vergara a mai fost căsătorită cu Joe Gonzalez, colegul său de liceu, iar cei doi au împreună un fiu, Manolo.

 

Extrem de ambiţioasă, ea şi-a construit o carieră solidă la Hollywood, dorindu-şi mereu să aibă bani pentru familia şi fiul său. Recent, a fost desemnată actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood pentru al 4-lea an consecutiv. Rolul din serialul „Modern Family' şi contractele de publicitate i-au adus venituri de 28,5 milioane de dolari în perioada iunie 2014-iunie 2015.

 

Sofia nu exclude posibilitatea să mai aibă un copil, însă mărturiseşte că este la o vârstă în care acest lucru nu prea mai este posibil. „Dacă m-aş hotărî, aş avea nevoie de o mamă surogat. Am un fibrom.', a dezvăluit ea.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter