Sofia Vergara şi Joe Manganiello – Între nuntă şi despărţire

Publicat pe

Sofia Vergara și Joe Manganiello par cuplul perfect. Și-au anunțat recent logodna și au confimat că sunt în plin proces de planificare a nunții lor.

 

sofia si joe1

În spatele ușilor închise, însă, cuplul se pare că nu se bucură de o relație bazată pe înțelegere, actorii având mai multe șanse de a se despărți, decât de a ajunge în fața altarului, totul din cauza faptului că ea nu prea ar vrea să îi facă partenerul său urmași.

 

Joe Manganiello, în vârstă de 38 de ani, își dorește cu ardoare un copil întrucât consideră că a ajuns la vârsta la care este pregătit să-și asume această responsabilitate. Sofia, pe de altă parte, deși și-ar dori să-și facă logodnicul fericit, nu este foarte încântată de idee, având în vedere vârsta sa, 42 de ani, și faptul că aceasta a bifat deja acest capitol, fiind mama unui băiat de 22 de ani dintr-o relație anterioară.

 

Actrița de origine latină nu vrea să fie mamă bătrână, așa că cei doi sunt presați de luarea unei decizii cât mai repede, lucru care le poate afecta serios relația.

 

Ioana Motoc, Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter