Sofia Vergara și Joe Manganiello se căsătoresc!

Publicat pe

Sofia Vergara (42 de ani) și iubitul ei, Joe Manganiello (38 de ani), au ales data și locația nunții. Ba mai mult, potrivit ultimelor zvonuri, cei doi au trimis deja și invitațiile.

Sofia Vergara si Joe Manganiello

După ce la începutul verii superba actriță și logodnicul ei spuneau că probabil se vor căsători în toamnă, acum lucrurile s-au concretizat. Sofia Vergara și Joe Manganiello vor deveni soț și soție pe 22 noiembrie, într-o locație de vis din Breakers Palm Beach din Florida, SUA.

 

Va fi grandios. Am început cu o listă de 20 de persoane şi acum avem pagini întregi cu nume, a mărturisit Sofia la un eveniment la care a participat recent, extrem de fericită că şi-a găsit alesul.

Sofia Vergara si Joe Manganiello

Vestea i-a luat prin surprindere pe unii apropiați de-ai celor doi, deoarece existau și zvonuri potrivit cărora vedeta ar vrea să pună capăt relației, deoarece Joe își dorește cu ardoare un copil, iar ea nu vrea să fie o mamă bătrână. În plus. Sofia Vergara mai are un băiat de 22 de ani, dintr-o relație anterioară.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter