Sonia Argint Ionescu, pentru a treia oară în direct la finala Eurovison

Publicat pe

Prezentatoarea TVR este cea care va anunţa notele din partea României în finala Eurovision de la Viena de sâmbătă, 23 mai 2015.

 

sonia1

 

Este deja a treia experienţă de acest fel pentru Sonia. Sâmbătă seară, în finala Eurovision, transmisă în direct în întreaga Europă, dar şi în Australia, Sonia Argint Ionescu va anunţa notele acordate de România celorlalte ţări concurente pe scena de la Wiener Stadthalle.

 

„De 60 de ani încoace, în fiecare an, în jur de 180 de milioane de telespectatori din întrega lume urmăresc concursul cântecului european. Este unul dintre show-urile favorite ale Europei, iar ceea ce îmi doresc eu este să fiu la înălţimea acestui eveniment. Emoţii nu prea mai am, pentru că ştiu în principiu ce am de făcut, există reguli clare şi repetiţii la fiecare ediţie astfel încât totul să funcţioneze ceas. Însă este un moment care nu te lasă indiferent ştiind că te urmăresc atâţia oameni',  ne-a mărturisit Sonia.

 

În 2014, pe lângă dicţia impecabilă (pe durata intervenţiei a folosit trei limbi străine: germană, daneză şi engleză), Sonia a mai atras atenţia telespectatorii marelui show desfăşurat în Danemarca prin naturaleţe, prezenţă agreabilă, dar şi prin eleganţa ţinutei.

 

sonia2

 

Şi anul acesta, prezentatoarea emisiunii în limba germană şi a emisiunii Vreau să fiu sănătos! de la TVR 1 anunţă voturile românilor sâmbătă seară. Pentru intervenţia în direct în finala concursului Eurovision, Sonia va purta o rochie Maria Lucia Hohan, pe care o va accesoriza cu bijuterii Preciosa.

 

Concursul Eurovision 2015, în care Voltaj concurează pentru România cu melodia De la capăt, se transmite în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi tvrplus.ro sâmbătă, 23 mai, începând cu ora 22.00. Baftă Voltaj!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter