Soparla de la Animal X te asteapta la Art Boulevard

Publicat pe

Art BoulevardPana pe 20 septembrie, centrul vechi al Bucurestiului se transforma si in centru cultural, in cadrul unui eveniment de amploare, Art Boulevard, organizat de Soparla de la Animal X.

«Art Boulevard» este un eveniment dezvoltat pe mai multe planuri si isi propune sa readuca in atentia publicului un spatiu cu o istorie bogata, o celebritate in randul celor mai vizitate strazi ale Europei burgheze. Timp de o luna si jumatate centrul istoric al Bucurestiului (Strada Selari, Franceza si Covaci) va deveni punctul fierbinte al concertelor live, expozitiilor de fotografie, olarit, proiectiilor de scurtmetraje, teatru, stand-up comedy-urilor, spectacolelor de dans si a multor alte activitati surpriza.

Pe langa toate acestea, organizatorii au pregatit in fiecare duminica, pana pe 20 septembrie, proiectii a editiilor « Noaptea devoratorilor de publicitate » din perioada 2000-2008.

Art Boulevard ' va fi mai mult decat unul din numeroasele evenimente anuale bucurestene, mai mult decat o campanie publica de familiarizare a publicului cu arta contemporana, mai mult decat un sezon de vara aglomerat – Art Boulevard' va ingloba toate aspectele ce privesc implementarea vechiului centru Lipscani in circuitul turismului european.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter