Soparla revine pe scena

Publicat pe

Soparla

 

Dupa o pauza de doi ani, de cand s-a despartit de Animal X, Soparla, alias Alexandru Salaman, si-a facut din nou aparitia in lumea muzicala cu o noua piesa.
Noul single se numeste „Losing my mind', a fost produs in studiourile Sindrum Media, piesa fiind compusa de Ioana Matache si Shatyr. Pe sound-ul piesei si-au mai pus amprenta Criss Yann si Noni, iar la realizarea textului a parti cipat si Soparla. Solistul apare cu un look nou fresh, despre care spune ca il reprezinta.

Soparla

 

Cat despre ideea de revenire, Soparla spune ca se gandea de mult, insa i-a fost greu sa porneasca o cariera solo de unul singur. Tocmai de aceea a vrut sa faca parte din echipa Sindrum, unde stie ca are un punct de sprijin serios.

 

Piesa Losing my mind' ma reprezinta din toate punctele de vedere. Are atat o latura electro, asa cum suna muzica lui si in trecut, cat si un iz mai fresh, mai radio-friendly. Din punct de vedere al textului, refrenul descrie foarte bine starea in care ma aflam atunci cand am inceput lucrul la proiectul solo. Eram in cautarea vibe-ului, imi pierdeam mintile si in sfarsit am gasit drumul pe care vreau sa merg mai departe', a declarat Soparla.

Foto:  PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter