Sophia face sport nobil! Merge la echitație pentru a avea un tonus excepțional!

Publicat pe

Sophia este nu doar una dintre cele mai stylish vedete din România, dar și un promotor al stilului de viață frumos și echilibrat.

 

Sophia

 

Pe lângă atenția deosebită pe care o acordă vestimentațiilor sale, ea având un stil unic în showbiz-ul românesc, solista practică un sport considerat nobil. Mai exact, de şase ani de zile frecventează un club de echitație din Pădurea Băneasa.

 

Sophia

 

„Este una din cele mai nobile forme de sport, un mod de a-ți petrece timpul liber în care simți pe deplin libertatea care ți-o oferă. Te relaxează foarte mult și, pe lângă faptul că te reechilibrează, oferindu-ți mai multă încredere în tine, îți tonifiază foarte bine musculatura. În mod special cea a picioarelor, a spatelui, a brațelor sau a abdomenului. Timp de o oră poți arde până la 700 de calorii. Și asta într-un mod cât de poate de frumos, în directă comuniune cu natura. Echitația m-a învățat să am mai multă încredere în mine. Când voi avea un copil, îl voi îndrepta spre acest domeniu, dacă voi simți că își dorește', declară Sophia.

 

Artista se pregătește pentru lansarea unui nou single, iar, în pauzele dintre înregistrări, merge la clubul de echitație. „Multe dintre idei mi-au venit în timpul orelor de echitație. Atunci m-am simțit cu adevărat liberă, ca un burete de energie și de creativitate. Ador acest sport', adaugă solista.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter