Sophia Loren va juca intr-un film autobiografic

Publicat pe

Sophia LorenActrita italiana Sophia Loren va interpreta rolul mamei sale intr-un film de televiziune autobiografic care va fi lansat in 2010.

Pelicula intitulata provizoriu „La mia casa e piena di specchi' (Casa mea e plina de oglinzi) va relata ascensiunea actritei, drumul parcurs de la saracie la celebritate.

Filmul urmareste copilaria Sophiei petrecuta in suburbiile orasului Napoli pana la castigarea premiului Oscar in 1961, distinctie acordata pentru prestatia din filmul „Ciociara'.

Sophia Loren va interpreta rolul mamei sale, Romilda Villani, care a visat sa ajunga actrita la Hollywood, insa dorinta a ramas neimplinita intrucat familia s-a impotrivit.

Nu s-a anuntat deocamdata cine va fi actrita care va juca rolul Sophiei Loren.

Cel mai recent film in care a jucat actrita italiana este „Nine', un remake al musicalului „Opt si jumatate' realizat de Fellini in 1963. Pelicula care ii mai are in distributie pe Daniel-Day Lewis, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Nicole Kidman va fi lansata in luna noiembrie.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter