Sophie Ellis-Bextor e mamă pentru a patra oară

Publicat pe

În urmă cu o săptămână, cântăreaţa Sophie Ellis-Bextor a devenit din nou mamă, ea aducând pe lume un băieţel, care vine să completeze familia minunată pe care o are şi în care mai existau alţi 3 băieţi: Sonny (11 ani), Kit (6 ani) şi Ray (3 ani).

 

sophie1

 

Sophie a dezvălui şi prima fotografie cu micuţul Jesse, pe care îl sărută pe cap cu multă dragoste, în timp ce pe fundal se vede scris cuvântul „family'.

 

„Este aici. Bebeluşul Jessie Jones, născut pe 3 noiembrie este acum în siguranţă acasă împreună cu familia lui. Bine ai venit pe lume, bebe drag!', a scris vedeta, mama acum a 4 baieti nazdravani.

 

sophie3

 

În vârstă de 36 de ani, Sophie este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei Stereophonics. Artista a dezvăluit că este însărcinată în luna mai, când a fost prezentă la evenimentul Lorraine Kelly’s High Street Fashion Awards. Îmbrăcată cu o rochie cu print floral, Sophie a lăsat la vedere un început de burtică.

 

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter