Sore din LaLa Band dezvaluie secretul frumusetii sale

Publicat pe

Sore, componenta trupei LaLa Band si actrita din „Pariu cu viata”, acorda mare atentie aspectului ei fizic. Nu se culca niciodata nedemachiata, nu foloseste placa sau ondulatorul pentru par si foloseste masti hidratante.

Sore din Lala Band„Mama este persoana care mi-a prezentat lumea frumusetii si mi-a spus ca primul pas si cel mai important este demachierea atat dimineata cat si seara. De cand filmez pentru serial folosesc si un gel crema pentru conturul ochilor, dat fiind faptul ca folosim machiaj in fiecare zi. Insa, sfatul pe care mi l-a dat si de care nu uit niciodata este sa ma simt bine in pielea mea si asta imi va aduce frumusetea”, a dezvaluit Sore.

„Am o culoare destul de greu de intretinut, insa aplic masti hidratante in fiecare saptamana si, o data pe luna fiole de ulei. Nu folosesc placa sau ondulator pentru ca am parul scurt, in schimb, am multe tipuri de fixativ si spume de volum”.

 

Citeste care este produsul de make-up preferat a lui Sore pe Libertatea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter