Sore, însărcinată în 5 luni – Cât de bine arată într-o rochie roşie!

Sore este însărcinata în 5 luni cu primul ei copil, o fetiţa, iar artista arată incredibil de bine. Sarcina îi prieşte, iar Sore radiază de fericire, aşa cum o dovedeşte în cea mai recentă fotografie postată pe pagina sa de Facebook.

 

sore

 

„Ce spune o rochie roşie despre o fată?', îşi întreabă Sore fanii postând o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie roşie care îi dezvăluie burtica de gravidă.

 

Sore este cea care le dă şi răspunsul fanilor săi: „Că e pasională', în timp ce aceştia s-au grăbit să-i transmită cât de frumoasă este în această perioadă.

 

„Burtica mea danseaza. Ii simt piciorusele bebelusei mele, care desi este treaza doar 6 ore pe zi, se face simtita in detaliu. Sunt deja in 5 luni si parca nu-mi vine sa cred cum zboara timpul… Ma apuca toate emotiile pe masura ce ne apropiem de termen iar atunci cand ma privesc in oglinda si vad ca burtica este din ce in ce mai mare, imi dau seama ca intr-adevar, acolo e un suflet care abia asteapta sa-si inceapa viata.', a scris Sore cu câteva zile în urmă.

 

Cântăreaţa trăieşte o poveste de dragoste alături de Mircea, un tânăr avocat, iar cei doi se pregătesc să devina părinţi la începutul anului viitor.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...