Sore – “Nu renunţa niciodată la visul tău!”

Publicat pe

Mai sunt doar câteva zile până la finalul telenovelei O nouă viaţă', iar Sore şi-a reamintit pe blog-u personal cum a început totul şi cum i s-a schimbat viaţa după primul sezon Pariu cu viaţa'.

 

Aveam 21 de ani, terminam facultatea (Regie de Film) si imi doream sa plec la master in America. Teoretic, aveam toate lucrurile asezate in mintea mea, imi imaginam deja cum voi fi peste 10 ani, cu familia langa mine, regizand filme si reclame.

 

Dintr-o întâmplare, Sore a ajuns la castingul pentru serial, iar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru viaţa şi cariera tinerei.

 

Nu m-am gandit o clipa ca voi ajunge peste 3 ani si jumatate sa fiu o persoana pe care tinerii din Romania o privesc cu drag, nu mi-a trecut prin minte ca voi face parte din cel mai mare fenomen muzical si TV din ultimii 15 ani (in tara noastra) si nu mi-am imaginat ca voi scrie o postare pe blogul personal despre cat de mult m-am schimbat de atunci si pana acum.', a scris ea.

 

Sore se declară extrem de mândră că a luat parte la acest proiect, că a cunoscut oameni interesanţi şi că şi-a depăşit visele.

Sore – Nu renunţa niciodată la visul tău!'Sore – Nu renunţa niciodată la visul tău!'

Nu renunţa niciodată la visul tău!', este îndemânul cu care vedeta continuă această postare pe care o ilustrează cu fotografiile ei preferate din perioada celor 3 ani minunaţi petrecuţi pe platourile de filmare.

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter