Sore – Prima fotografie cu fetiţa ei, Erin

Publicat pe

Vineri, Sore a devenit mamică pentru prima dată, ea aducând pe lume o fetiţă al cărei nume este Erin. Aşteptată cu mare nerăbdare, Erin a cântărit la naştere 3 kilograme, iar acum apare în prima fotografie împreună cu mama ei.  

 

12112505_1170090609698008_5576161867393633622_n

 

„De vineri, viata mea a capatat alt sens! Va multumim tuturor pentru ganduri si urari', a scris artista care îşi ţine fetiţa în braţe.

 

Pe parcursul sarcinii, Sore a experimentat numeroase stări şi a recunoscut cum a schimbat-o această perioadă: „Am fost, pe rand, plina de energie, nervoasa, lenesa, activa, pofticioasa, tematoare, optimista.'

 

„Am reusit sa fiu activa pana in ultima saptamana, am prezentat o emisiune, am lansat doua piese in timpul sarcinii, am construit alaturi de voi o comunitate online absolut superba, am decorat casa si mi-am pregatit proiectele pentru lunile care vor urma… Am visat mult!!… Am adorat fiecare minut de alint pe care l-am primit, am fost cocolosita, iubita si rasfatata de catre toti cei dragi si tare bine a fost.. Am reusit sa imi ofer timp de calitate eu cu mine in ultima luna si mi-am dat seama ca am crescut, ca sunt o femeie acum dar cu suflet de copil. Mi-am privit trecutul si sunt bucuroasa sa ma aflu aici, acum intr-o sincronicitate perfecta cu absolut totul. Lucrurile bune vin catre cei care asteapta si cred cu adevarat in dorintele lor!', a continuat ea şirul mărturisirilor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter