Celebrele șosete albe, cu cristale, purtate de Michael Jackson din MOONWALK, au ajuns să fie licitate pentru 1 milion de euro

Publicat pe

Celebrele șosete albe, cu cristale încrustate, purtate de Michael Jackson în timpul primului dans „moonwalk”, în timpul turneului „Billie Jean” din 1983, urmeză să fie licitate pentru suma fabuloasă de 1 milion de euro.

Celebrele șosete albe, cu cristale, purtate de Michael Jackson din MOONWALK, au ajuns să fie licitate pentru 1 milion de euroCelebrele șosete albe, cu cristale, purtate de Michael Jackson din MOONWALK, au ajuns să fie licitate pentru 1 milion de euro

Licitaţia va avea loc pe 13 noiembrie, fiind organizată de GottaHaveRockandRoll.com.

Obiectele – șosetele și o scrisoare semnată a regretatului cântăreţ – au fost descrise ca fiind „în stare foarte bună” având şi certificat de autenticitate, scrie nme.com.

Jackson a câştigat 15 premii Grammy (dintre care două trofee onorifice), 26 American Music Awards (mai mult decât oricare alt artist solo), a fost recompensat cu două stele pe Walk of Fame din Hollywood – în 1980, ca membru al grupului Jackson Five, şi în 1984, ca artist solo – şi a fost inclus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame – în calitate de membru al grupului Jackson Five, în 1997, şi ca artist solo, în 2001, citează News.ro.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer. Artistul efectua în acea perioadă o serie de repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, „This Is It Tour', care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri şi să înceapă în iulie 2009, la Londra.

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter