Actorul Michael Pena are o soție superbă. Cine este aceasta

Publicat pe

Celebru pentru rolul din „Million Dollar Baby”, pentru care a câștigat și un Oscar, actorul Michael Pena se mai poate lăuda cu ceva: are o soție superbă. 

Actorul este căsătorit, din 2006, cu Brie Shaffer, poet, scenarist și, la rândul său actriță. De asemenea, Brie s-a remarcat și în calitate de regizor, după ce a semnat regia mai multor producții studențești, dar și a unui serial de televiziune difuzat de Fox. Însă filmul care a făcut-o celebră în cinematografie a fost 'Some Girl', pentru care a semnat scenariul.

Actorul Michael Pena are o soție superbă. Cine este aceastaActorul Michael Pena are o soție superbă. Cine este aceasta

Născut în 1976, Michael Pena a fost, înainte de a îmbrățișa o carieră actoricească, funcționar într-o bancă. La sugestia unei prietene care i-a intuit potențialul și talentul, Pena și-a încercat norocul și a debutat in actorie prin imitarea la perfecție a unor personaje deja celebre.

Din 1994, a aparut în diferite filme independente, însă avea să mai dureze 10 ani până să câștige faima mult râvnită.

În 2004, a jucat în „Million Dollar Baby”, producție care a câștigat premiul Oscar. Au urmat apoi mai multe filme care au fost nominalizate la distincțiile Academiei Americane de Film, dar și alte premii.

Doi ani mai târziu s-a căsătorit cu Brie Shaffer, iar, în 2008, se năștea fiul lor, Roman. Cei doi sunt adepți ai religiei scientologice. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter