Soția lui Mihai Constantinescu, noi amănunte despre starea de sănătate a artistului: “Mihai este în viață, este în continuare intubat!”

Publicat pe

Mihai Constantinescu este în continuare în stare critică, internat de luni seară la Spitalul Floreasca din București. Soția lui, Simona Secrier, a dat amănunte despre starea de sănătate a artistului și a oferit detalii îmbucurătoare: cântărețul se află încă intubat, dar în stare stabilă. Simona Secrier semnalează, totuși, o problemă: au așteptat foarte mult să vină Salvarea.

Soția lui Mihai Constantinescu, noi amănunte despre starea de sănătate a artistului: Mihai este în viață, este în continuare intubat!'Soția lui Mihai Constantinescu, noi amănunte despre starea de sănătate a artistului: Mihai este în viață, este în continuare intubat!'

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea', a afirmat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu a suferit, luni dimineață, un stop cardio-respirator, iar soția sa a spus că l-a găsit în casă căzut pe jos în stare de inconștiență.

Internat de urgență la Floreasca, artistul a suferit un al doilea stop cardio-respirator, apoi al treilea.

Cântărețul suferă de mai mulți ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii. În 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter