Cine este soţul actriţei Anca Androne, Delia din serialul Adela. A jucat în Harry Potter!

Publicat pe

Anca Androne, Delia din serialul Adela de pe Antena 1, este unul dintre cele mai îndrăgite personaje, chiar și negativ fiind. Frumusețea și talentul Ancăi Androne i-a cucerit rapid pe fanii Adela, dar puțini sunt cei care știu detalii din viața personală a actriței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soțul Ancăi Androne, din serialul Adela, este un actor cunoscut la Hollywood, care a jucat și în filmul Harry Potter. În vârstă de 45 ani, Emil Hoștină, căci despre el este vorba, a furat meserie de la cei mai buni, pe platourile de filmare din Cetatea Filmului.

Cine este soţul actriţei Anca Androne, Delia din serialul Adela. A jucat în Harry Potter!Cine este soţul actriţei Anca Androne, Delia din serialul Adela. A jucat în Harry Potter!

Pentru mine a fost un soi de masterclass. Am avut realul privilegiul de a-i vedea la lucru pe Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter. O poziţie privilegiată, pentru că nu aveam mare lucru de făcut, iar noi în film numim asta figuraţie specială. Am stat şi am văzut meşteşug, cum lucrează, cum interacţionează cu personajele lor. Harry Potter a fost un produs de marcă', povestea el pentru Click, în 2016.

Actorul român a mai jucat și în alte producții de succes de peste ocean, precum The Zero Theorem, Anacondas: Trail of Blood, The Borgias, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Ondine.

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat.Gestul i-a uimit pe fani

Emil Hoștină a jucat și în Vremea barbarilor' de la History Channel

În urmă cu ceva timp, Emil Hoștină povestea cum a ajuns să facă parte din producția Vremea barbarilor' de la History Channel.

Eram la Londra şi am primit un telefon de la agenta cu care lucrez. Mi-a spus că mi-a trimis un scenariu, crezând iniţial că trebuia să dau probă pentru el. Nu a fost cazul. Se ştia ce făcusem în alt serial (n.r. The Borgias) şi li s-a părut că aş fi potrivit pentru rolul Attila.

L-am citit, mi-a plăcut, dar am zis că e un personaj greu. Am avut la dispoziţie trei zile de acomodare, am făcut probe pentru costume, au vrut să vadă cum mă descurc cu calul, pentru că era necesar un oarecare antrenament de luptă. Au fost şase zile de filmare foarte bine planificate şi am filmat în noiembrie 2015, la Sofia, cu o echipă mixtă, bulgară şi britanică„, declara actorul pentru Click!.

Emil Hoștină dezvăluia care sunt calitățile de care are nevoie un actor pentru a juca la Hollywood.

„Cred că o bună stăpânire a limbii în care te exprimi. Asta înseamnă o ureche bună şi să poţi să scapi foarte repede de cameleonismul auditiv. Dacă aş fi student, acum aş învăţa la disperare chineza, turca, franceza, engleza. Trebuie să ai rapiditate şi să ştii diverse subtilităţi”, mai spunea actorul.

Emil Hoștină are mulți prieteni la Hollywood

Am întâlnit nişte oameni extraordinari. Cu Kevin McKidd (Owen Hunt din Anatomia lui Grey'), am jucat acum 10 ani în România, în Bunraku', şi e fabulos. Am petrecut mult timp în discuţii plăcute. Am avut privilegiul să-i cunosc pe Michael Gambon, Richard Dormer din Games of Thrones', pe Stanley Tucci. Am avut o scenă profesionistă cu el şi apoi ne-am tot întâlnit. Înveţi de la fiecare câte ceva. Au un tip de atitudine care inevitabil te intoxică şi pe tine, te solicită să intri într-o zonă profesionistă„, spune soțul Ancăi Androne.

foto: Facebook Anca Androne / Emil Hoștină

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter