Soțul Andreei Berecleanu, considerat de către jurnaliștii francezi "starul chirurgiei estetice din România"

Publicat pe

Recent, jurnaliștii de la reputatul post de televiziune TF1 au realizat un reportaj laudativ despre chirurgia estetică din România, în care vorbesc pe larg despre performanțele chirurgului estetician Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan

Într-un moment în care peisajul media era zguduit de scandalul „medicului italian cu 8 clase” care opera nestingherit, având colaborări în patru clinici private, iată că a apărut în sfârșit și o rază de soare – un reportaj despre chirurgia estetică din România îl ridică în slăvi pe soțul Andreei Berecleanu, Constantin Stan, dar și pe chirurgul Tiberiu Bratu, confratele și prietenul acestuia.

Prezenți ieri-seară la XTra Night Show, pentru prima oară împreună într-o emisiune televizată, Andreea Berecleanu și Constantin Stan au vorbit despre surpriza pe care le-au făcut-o jurnaliștii francezi, care au filmat trei zile în clinica din România, inclusiv acasă la ei, realizând un material laudativ extrem de documentat.

România, prezentată ca un El Dorado al chirurgiei estetice

„Este printre puținele dăți, la 30 de ani de la Revoluția din 1989, când jurnaliștii francezi lăuda România! Reportajul de pe TF1, în cadrul emisiunii Sept a Huit, a început cu următoarea frază: „Starul chirurgiei estetice românești, dr. Constantin Stan, este pe culmile tehnologiei în domeniul sau, care nu este niciodată fără riscuri'. Echipa jurnaliștilor francezi a stat 3 zile în București și a filmat de dimineață până seară în clinică…. alături de dr. Constantin Stan. Există profesionalism și performanță în România, există chirurgi care au devenit reper pentru țara lor și care sunt căutați de pacienți de pe tot globul. Soțul meu a încheiat spunând că își dorește să repună România pe hartă internațională a medicinei, acolo unde era pusă pe vremea celebrei Ana Aslan', a declarat Andreea Berecleanu.

Constantin Stan a fost considerat starul chirurgiei estetice din România.

Vedeta Antenei 1 a povestit că, la început, a fost destul de reticentă, dat fiind că România este prezentată ca un El Dorado al chirurgiei estetice: „Sâni, dinți, păr, nas, pleoape…. România este pe cale să devină destinația numărul unu în Europa în ceea ce privește turismul estetic. Cu sutele de clinici private și cu prețuri care sfidează toată concurența, România primește din ce în ce mai mulți pacienți din toată Europa și din țările arabe'. Drept urmare, Andreea a povestit că, preventiv, a filmat și ea în paralel cu echipa franceză tot reportajul, pentru ca nu cumva să fie ceva trunchiat sau scos din context. Nu a fost cazul – jurnaliștii de la TF1 au subliniat faptul că prețurile în România sunt mult mai mici, e adevărat, însă oamenii caută în primul rând profesionalismul chirurgilor esteticeieni români, care este desăvârșit.

Conform jurnaliștilor francezi, „starul chirurgiei estetice din România este Constantin Stan', medic care s-a format în Franța și Italia și care are trei clinici în București, fiind și cel care a deschis prima clinică de chirurgie estetică din România. Renumitul chirurg are pentru clienții străini un pachet foarte avantajos, care include transport de la aeroport și cazare. De altfel, chirurrgul a prezentat mai multe invenții de-ale sale în cadrul reportajului, însă unul dintre momentele care îți rămâne vrând-nevrând imprimat pe retină – cel în care doctorul Stan demonstrează rezistența protezelor mamare aruncându-le pe jos și apoi urcându-se pe ele.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter