Soțul Elenei ex-Mandinga se apără după ce a fost acuzat de cântăreață că își neglijează copilul: "Șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am..."

Publicat pe

Pe cât de surprinzător a fost divorțul lor, la doar șase luni după ce au devenit părinți, pe atât de amiabil s-a încheiat totul. Problemele între Elena Ionescu, ex-Mandinga, și fostul ei soț, Dragoș Stanciu au început însă ulterior.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena și Dragoș s-au cunoscut în Turcia, iar povestea lor de dragoste a fost una intensă, dar care, însă, s-a încheiat fulgerător, așa cum a și început. La un an de la căsătorie și șase luni de când au devenit părinți, în toamna anului trecut, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață și au divorțat la notar.

Deși au decis să pună punct căsniciei în mod amiabil, tensiunile între ei au apărut ulterior divorțului.

'Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. Adevărul este că, în prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu, Răzvan, așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie.

Pe perioada celor șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am fost prezent în viața fiului meu, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, respectiv, orele noastre de întâlnire au fost și sunt 11-20, dovada fiind story-urile pe care eu le-am postat alături de Răzvănel. În tot acest timp, mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena, ca toate cele spuse de ea să fie «fondate» pe absența mea', a declarat Dragoș pentru Cancan.ro.

„La baza divorțului au fost nenumărate alte motive, nicidecum infidelitatea mea și cele declarate de Elena. Cât despre contribuțiile mele financiare din perioda căsniciei, țin să contrazic incriminarea adusă asupra mea, dimpotrivă, la începutul relației noastre, am renunțat la toate job-urile din acel moment, luând decizia, împreună cu Elena, de a începe o afacere, fără succes de altfel.

Soțul Elenei ex-Mandinga se apără după ce a fost acuzat de cântăreață că își neglijează copilul: "Șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am..."Soțul Elenei ex-Mandinga se apără după ce a fost acuzat de cântăreață că își neglijează copilul: "Șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am..."

Țin să precizez că, pe toată perioada căsniciei, am fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte – concerte, emisiuni. Acest lucru reflectând, fără să fie nevoie să mai precizez, că am decis să fiu lângă ea pe perioada sarcinii ajutând-o și dedicându-i timpul meu 100% . Ca, mai târziu, să fiu acuzat într-o emisiune televizată că am profitat în vreun sens de Elena', a mai spus fostul soț al vedetei.

„Erau mai multe derapaje de ceva timp'

Elena spune că s-a încris la Survivor România după divorțul de soțul ei, în încercarea de a se regăsi pe sine. 

‘Sunt o femeie bătăioasă, nu neapărat fizic, cât mai ales psihic. Am fost „testată’ de multe ori în viață și am ajuns la concluzia că trebuie să lupți cu demnitate și cu corectitudine. Dumnezeu nu te va lăsa când vei merge drept pe drumul tău. Simt că am fost o luptătoare din momentul în care am rămas singură, cu copilul meu, dar și când am ales să merg la ‘Survivor pentru a-i oferi lui o viață mai bună. ‘

S-a ferit mereu să vorbească despre divorț și a încercat să treacă peste acest subiect cum a știut mai bine. Săptămâna trecută, însă, Elena a făcut declarații despre infidelitatea fostului soț: 

„El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ’.

Dragoș Stanciu ar fi fost implicat într-o altă relație, chiar înainte de a se despărți de Elena. Întrebată despre derapajul pe care susține că fostul soț l-a avut, artista a declarat: „Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter