Special Viva! Anca Serea – O mamă şi patru copii

Publicat pe

După ce şi-a anunţat recent logodna cu Adi Sînă, Anca Serea mărturisea că cei patru copii ai săi sunt extrem de fericiţi şi că probabil că urmează şi al cincilea.

 

Cum reuşeşte Anca să facă faţă provocărilor de zi cu zi ridicate de Ava, Noah, Sarah şi David? Prezentatoarea TV ne-a marturist ca încearcă sa fie tot timpul la curent cu ceea ce înseamnă parenting, informându-se continuu.

 

În urma multor intrebari pe care le primea zilnic de la mamici,viitoare mamici sau tatici, ea a lansat www.voios.ro, un proiect de suflet, in care investeste emotional. „Este un loc de suflet unde eu impart din experientele mele de zi cu zi.'

 

Practic, Anca scrie din propria ei experienta, iar prima carte pe care a citit-o, „Cartea de ingrijire a sugarului si a bebelusului' a lui Benjamin Spock a fost un fel de Biblie pentru ea.

 

Site-urile pe care intră des acum, căutând răspunsuri la întrebările sale, sunt: http://www.scarymommy.com/, ww. parenting.com sau ww.weelicious.com pentru retete sanatoase.

 

Intre copiii săi nu exista rivalitate pentru că sunt de vârste diferite şi sunt învăţaţi să-şi împartă lucrurile. Bineînţeles că mai apar conflicte între copiii mai mici, Ava si Noah.

 

De cealaltă parte, David aflat în perioada adolscenţei, are nevoie de alt tip de sfaturi. „Este mai matur, mai încăpăţânat din fire', mărturiseşte Anca.

 

Vedeta declară că îşi încurajează copiii să încerce lucruri noi şi să-şi asume riscurile.

 

Claudia Cojocea, Foto: Arhiva Viva!

 

Special Viva! Anca Serea – O mamă şi patru copiiSpecial Viva! Anca Serea – O mamă şi patru copii

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter