Imagini tulburătoare într-un spital din Ucraina: doi tineri au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare de la o mină rusească

Publicat pe

Într-un spital din Ucraina, doi tineri au oferit unei lumi întregi imagini tulburătoare – după ce mireasa și-a pierdut ambele picioare din cauza unei mine rusești, Oksana și Viktor nu au renunțat la dansul mirilor, iar filmulețul ceremoniei a devenit viral, impresionând o lume întreagă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că Oksana lui nu mai are picioare și și-a pierdut și patru degete de la mâna stângă, Viktor și-a luat soția în brațe și au făcut dansul mirilor în spital, momentul fiind emoționant până la lacrimi. Imaginile apărute pe Twitter au stârnit o mulțime de reacții de solidaritate cu cei doi tineri care erau să-și piardă viața în războiul din Ucraina.

Imagini tulburătoare într-un spital din Ucraina: doi tineri au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare de la o mină ruseascăImagini tulburătoare într-un spital din Ucraina: doi tineri au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare de la o mină rusească

Doi tineri din Ucraina au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare

Poveștile de dragoste sunt mereu emoționante, însă cea dintre Oksana și Viktor, doi tineri din Ucraina, a impresionat o lume întreagă. Cei doi tineri, care s-au căsătorit în spital, au surpviețuit exploziei unei mine rusești, scrie digi24.ro. În clipa deflagrației, Oksana (23), aflată în Lisiceansk, oraș din Luhansk, ieșise să-și avertizeze iubitul că se află în pericol.

Citește și: Doi militari ucraineni s-au căsătorit pe front, îmbrăcați în uniforme militare. Soldații au purtat arme și flori

Citește și: O mamă din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, de 3 și 6 ani: „Cele trei persoane au decedat'

Citește și: Ce avere împart Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la partaj, în cazul divorțului. Doar casa valorează jumătate de milion de euro!

Citește și: Ramona Păuleanu, declarații dureroase despre băiețelul ei născut prematur:„Copil cu 16 diagnostice, numit de multe ori geamăn compromis

Din nefericire, mina a explodat, iar suflul exploziei a lăsat-o pe tânără fără picioare, dar și fără 4 degete de la mâna stângă. Bomba a explodat, iar suflul exploziei a lăsat-o pe fată fără picioare şi fără patru degete de la mâna stângă.

  

Povestea lor de dragoste nu s-a oprit însă aici… Viktor și-a cerut iubita de soție chiar în spitalul din Liov, unde a fost internată în urma deflagrației.

Mireasa, purtată în brațe de soțul ei

Deși rănită grav de mina rusească, Oksana a reușit să facă dansul mirilor alături de Viktor. În tulburătoarea filmare, cei doi, aflați în salonul de spital, au dus tradiția până la capăt, în aplauzele celorlalți bolnavi și ale câtorva vizitatori, care i-au urmărit cu lacrimi în ochi.

Îmbrăcată într-o rochiță albă, cu o coroniță de flori pe cap și cu mâna bandajată, Oksana s-a ținut strâns de gâtul proaspătului ei soț, care a purtat-o în brațe pe tot parcursul dansului, legănându-se cu ea în brațe. La final, Viktor și-a sărutat proaspăta mireasă, care pe tot timpul dansului a stat cu ochii închiși, îmbrățișându-l cu putere.

Impresionați de tulburătoarea poveste, sute de oameni din mediul online le-au făcut celor doi tineri urările tradiționale și le-au urat sănătate.

Foto: captură video Twitter

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter