Starea fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, s-a înrăutățit

Publicat pe

După ce a fost găsită în urmă cu cinci luni prăbușită în cadă, Bobbi Kristina, fiica de 22 de ani a regretatei Whitney Houston și a cântărețului Bobby Brown, a fost pusă de către medici în comă indusă.

 

whitney si bobbi

Însă, în aceste luni, starea ei a început să se deterioreze și mai mult, ea fiind tranferată într-un ospiciu din Atlanta, unde tatăl ei și mătușa sa, Pat Houston, o vegheză continuu.

 

În ciuda acestei situații, iubitul ei, Nick Gordon nu este lăsat de către familie să o vadă pe Kristina. El a declarat presei că speră, totuși, să o vadă încă o dată pentru ultima oară.

 

Motivul este faptul că acesta a fost acuzat printr-un proces că a lovit-o pe tânără chiar cu câteva ore înainte ca aceasta să fie găsită inconștientă, lăsând-o cu gura umflată și câțiva dinți lipsă. Cei doi s-ar fi certat pentru faptul că Gordon a retras bani din contul acesteia, fără să îi fie permis.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter