Ștefan Bănică, Crăciun în familie alături de toți cei trei copii. Violeta, fiica lui și a Andreei Marin, și Radu, fiul cel mare, sunt așteptați la masă

Publicat pe

După ani buni în care și-a petrecut Crăciunul pe scenă, anul acesta Ștefan Bănică va petrece sărbătorile în familie, alături de cei trei copii. De toate pregătirile ar urma să se ocupe Lavinia Pârva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică va petrece Crăciunul în familie anul acesta. Cum din pricina pandemiei renumitul său concert de Crăciun nu se va mai ține, artistul intenționează să petreacă alături de mama sa, soție și cei trei copii.

Ștefan Bănică, Crăciun în familie alături de toți cei trei copii. Violeta, fiica lui și a Andreei Marin, și Radu, fiul cel mare, sunt așteptați la masăȘtefan Bănică, Crăciun în familie alături de toți cei trei copii. Violeta, fiica lui și a Andreei Marin, și Radu, fiul cel mare, sunt așteptați la masă

Ștefan Bănică, alături de cei trei copii de Crăciun

La masa festivă de Crăciun sunt invitați Radu Ștefan și Violeta, fiica lui și a Andreei Marin. De asemenea, pentru ca tabloul să fie întreg, nici mama sa nu va lipsi. De toate pregătirile se va ocupa Lavinia Pârva.

Ștefan a petrecut mai mult timp acasă, datorită, să spunem așa, pandemiei. A fost lângă Lavinia și Alexandru. Micuțul este un copil plin de energie, vesel, care îi solicită destul de mult. Însă au fost fericiți să poată petrece timp de calitate cu el, să-l vadă crescând, să se implice în educația lui. Ștefan a mai compus piese, a lansat recent o melodie, Crăciunul, vine Crăciunul', iar Lavinia s-a ocupat mult de afacerea cu haine pe care și-a făcut-o de câteva luni. Se pregătesc de Sărbători, ca orice familie, își decorează casa, fac brăduț, pregătesc cadouri pe care le vor desface lângă brad în Ajun.

Acolo vor pune cadouri și pentru Violeta și Radu, copiii lui Ștefan care sunt așteptați la masă, dar și pentru mama lui. De gătit se va ocupa Lavinia, nu mama lui Ștefan, căci Lavinia gătește foarte bine. Ea va pregăti atât preparate tradiționale, cum ar fi friptură, sarmale, dar și cozonac sau alte deserturi. Probabil va gusta și ea din fiecare. La ei în casă nu se gătește foarte gras, greu, atât Ștefan, cât și Lavinia mănâncă destul de sănătos, iar sportul este regulă la ei', au transmis surse din anturajul celor doi pentru ciao.ro.

Ștefan Bănică a confirmat la un post de radio că în acest an va petrece Crăciunul în familie.

Ștefan Bănică: „Sunt minunați toți trei'

Ștefan Bănică are numai cuvinte de laudă la adresa soției.

Artistul s-a lăudat cu cei trei copii ai săi, Ștefan, Violeta și Alexandru, menționând totodadă că relația celorlalți doi copii cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, este una foarte bună.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă’, ne-a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Lavinia Pârva, adevărul despre căsnicia cu Ștefan Bănică și zvonurile că ar divorța:”Am un notar care…”

Citește și: Lavinia Pârva, primele declarații despre zvonurile că ar divorța. Soția lui Ștefan Bănică a renunțat la verighetă:'Momentan suntem îndrăgostiți'

Citește și: Andreea Marin, primele declarații despre relația cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică:”E parte din sufletul meu de când era un copil!”

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:„M-am dus singură la un casting'. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Ștefan Bănică: „Lavinia este extrem de implicată, ca mamă'

Alexandru nu prea a fost expus pe rețelele de socializare, însă tatăl său consideră că îi seamănă atât lui, cât și partenerei sale. De asemenea, el are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, care este o mamă devotată și implicată 100%.

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui’, a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter