Ştefan Bănică – “Am decis să aleg o nouă provocare”

Publicat pe

Prezent în cadrul emisiunii Observator de aseară, Stefan Bănică a confirmat faptul că urmează să facă parte din juriul X Factor', alegând astfel o nouă provocare în cariera sa.

 

 Stefan-Banica1

 

Am ales Antena 1 pentru că este o televiziune pe care o văd că evoluează şi realizează performanţă, a ajuns un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde cu drumul meu în carieră. Antena 1 mi-a facut oferta să fac parte din juriul X Factor. Vorbim de o super producţie care are succes şi în afară şi în România. Este o mare provocare şi sper să fie de bun augur. (…) Rolul meu de jurat este o mare provocare. Vreau să văd tineri talentaţi cărora li se oferă o şansă, iar aceasta emisiune le poate implini visul.'

 

Ştefan Banică a colaborat cu  postul Pro Tv 12 ani, iar în ultimii 8 ani a fost prezentatorul emisiunii Dansez pentru tine'. El a declarat că nu s-a certat cu nimeni din Pro Tv, rămânând în relaţii foarte bune cu foştii săi colegii cărora le-a mulţumit pentru anii în care a avut realizări notabile.

 

Artistul a mărturisit că este foarte atent cu alegerile sale: Eu sunt foarte atent cu alegerile mele, fie că este vorba de teatru, fie că este vorba film, de televiziune sau muzică, dar ştiu un singur lucru. Un principiu după care m-am ghidat în toată cariera mea a fost să nu fac conpromisuri cu mine şi cu meseria mea. Nu ştiu dacă există o reţetă a succesului pentru că fiecare are drumul lui. Dacă eşti constant şi perseverent şi crezi în ceea ce faci rezultatele nu au cum să nu apară.'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter