Ştefan Bănică, declarații emoționante despre Cristina Ţopescu, acum şapte ani: "Rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu"

Publicat pe

Despre povestea de dragoste dintre Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică s-au spus multe, de-a lungul anilor. Unele lucruri mai frumoase, altele mai urâte. Cum a fost, cu adevărat, în relaţia lor, doar ei ştiu. Cert este că s-au iubit cu patimă, timp de cinci ani, şi tocmai această dragoste prea mare i-a determinat să se despartă.

Ştefan Bănică, declarații emoționante despre Cristina Ţopescu, acum şapte ani: "Rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu"Ştefan Bănică, declarații emoționante despre Cristina Ţopescu, acum şapte ani: "Rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu"

Indiferent care ar fi fost părţile mai puţin plăcute din relaţia lor, Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică nu au vorbit niciodată urât unul despre celălalt. Cel puţin nu în public.

„Cristina rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu, avem o relaţie super ok, de prietenie. Aşa a fost şi aşa va fi!', spunea Ştefan Bănică în emisiunea „Acces direct', în urmă cu şapte ani.

La rândul său, Cristina Ţopescu a recunoscut că Ştefan a iubit-o foarte mult, atât de mult încât ajugea să-i facă rău.

„Cred că nu m-a iubit nimeni atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Pentru mine va rămâne un om special. Ștefan era impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea…”, a povestit Cristina Țopescu, în urmă cu mulţi ani, citată de revista Ciao.

Cristina Țopescu i-a luat apărarea lui Ștefan Bănică atunci când a fost acuzat că e violent.

'Ștefan e o persoană impulsivă, nervoasă, dar în niciun caz nu e în stare să bată femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubita atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. Va rămâne un om special în sufletul meu!', spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică, marea să iubire.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au despărțit în 1993, dar de atunci fiica lui Cristian Țopescu nu și-a mai deschis sufletul și nici nu s-a mai vorbit despre o relație stabilă a acesteia.

Ştefan a condus-o pe ultimul drum

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu', a scris pe Facebook Ștefan Bănică, atunci când a aflat de moartea Cristinei.

Artistul a fost prezent la ceremonia de incinerare a Cristinei Ţopescu, pe 16 ianuarie, alături de familia jurnalistei.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter