Stefan Banica domina topurile cu "Super-love" - VIDEO

Publicat pe

La doar doua saptamani de la lansarea pe radio si o saptamana distanta de la lansarea videoclipului, „Super-love”, cel mai nou single semnat Stefan Banica, a ajuns pe locul 1 in topul Nielsen, la categoria „Highest New Entries” si pe locul 3 la categoria „Highest Chart Climbers”, devenind astfel una dintre cele mai difuzate piese din ultimele saptamani.

Stefan Banica„Super-love” este primul videoclip din Romania realizat in stilul music-hall, fiind filmat in patru locatii diferite, personajele suferind mai multe transformari pe parcurs. Povestea este una amuzanta, plina de energie, in care totul se intampla in imaginatia personajului interpretat de Stefan Banica.

Intregul videoclip se bazeaza pe coregrafii, schimbari si costume colorate, dansatori si multe personaje carismatice. In plus, distributia se bucura, in final, si de prezenta Andreei Marin Banica, pe care personajul o viseaza in fanteziile sale si, in final, ii declara… Super-Love.

„Super-love” este prima piesa ce promoveaza noul album Stefan Banica, ce va fi lansat in toamna acestui an impreuna cu MediaPro Music. Acest nou cantec si videoclipul (care contine un cuvant-cheie) au declansat Campania Super-love pe site-ul oficial – www.stefanbanica.ro.

 

 

 

 

 

Stefan Banica – Super-love


 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter