Stefan Banica Jr. - Showbizul e bolnav

Publicat pe

Are un nou album si pregateste un turneu si o serie de concerte, a inceput o campanie pe internet, prezinta “Dansez pentru tine”, joaca in “Cui i-e frica de Virginia Woolf?” . Afla detalii despre aceste proiecte in Viva! noiembrie si ce crede Stefan Banica Jr. despre showbizul romanesc din interviul urmator.

Stefan Banica Jr.Ce e pe micul ecran? Cum comentezi tu programele de astazi de la tv?
Vad niste fete oarecare care isi expun tot ce au ele mai plastic sau mai la indemana. Televiziunile le cheama, ne anunta ca fac rating cu asta si atunci ce sa zic? Pot exista, nu am nimic impotriva. Dar eu caut echilibrul in toata treaba asta. Ma uit o data, poate de doua ori, dar asta nu e showbiz. E partea bolnava a lui. Sigur, inteleg ca exista, ca nu poate fi numai A. C. Milan si Internazionale Milano, dar sa existe totusi undeva si A. C. Milan si Internazionale Milano. Adica sa am si partea aceea de profesionalism pur de televiziune.

Tu la ce te uiti?
Ma uit cand am chef, adica rar. Uite, tot ai spus ca sunt celebru si bogat, mi-am facut o camera de cinema acasa si ma uit la filme. Iar la televizor ma uit la sport, la Discovery, la sitcomuri… Noaptea uneori mai zappez, dar tot la HBO ajung, tot la canalele de filme si documentare. Eu nu ma uit nici la emisiunile mele, sa nu se inteleaga gresit, dar eu asa ma relaxez: cu filme, sport si documentare. Cred ca fiecare are lumea lui si ia ce-i trebuie. Numai ca eu sunt un om matur la 40 de ani si stiu ce iau de pe internet, de la televizor. Dar un copil ia ce i se da! Aud tot mai multi oameni care spun ca interzic copiilor sa se uite la televizor.

Foto: Media Pro Music
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter