Stefan Banica - Regizorul

Publicat pe

Dupa ce a cochetat cu regia in show-urile de televiziune sau la concertele sale de Craciun, Stefan Banica regizeaza acum piesa de teatru „Descult in parc', ale carei prime reprezentatii sunt programate pe 2, 3, 9 si 10 iunie, ora 19.30, la Teatrul National de Operata „Ion Dacian'.

Din distributia spectacolului care il prezinta pe Stefan Banica atat in calitate de regizor cat si de actor fac parte Oana Ioachim, Mitica Popescu, Ileana Cernat si Bogdan Tudor.

Stefan Banica va putea fi vazut in rolul lui Paul Bratter, un tanar avocat, casatorit recent.

Stefan Banica

„La inceput am avut tendinta sa joc tot ce voiam sa le explic colegilor mei, dar lucrand m-am temperat si am vazut, privind de pe scaun la ceilalti, frumusetea intregului: cum cade lumina, unde cade bine o anumita replica din text, cum interactioneaza personajele, care e scopul lor scenic, ce vrei sa spui, ce mesaj vrei sa transmiti publicului dincolo de descoperirea situatiei scenice etc. E o experienta foarte importanta pentru mine si le multumesc colegilor mei actori ca au avut rabdare si incredere in mine.', a declarat Stefan Banica pentru Viva!

„Descult in parc' este o comedie de exceptie scrisa de Neil Simon care a fost ecranizata in 1967, cu Robert Redford si Jane Fonda in rolurile principale.

Foto: arhiva Viva!

In numarul de iunie al revistei VIVA! veti putea citi un interviu cu Stefan Banica.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter