Stefan Banica si Marius Moga au aflat “Ce e dragostea?”

Publicat pe

De curand, la Palatul Snagov, au avut loc filmarile celui mai nou videoclip semnat Stefan Banica, pentru noul single Ce e dragostea?'.

 

Piesa va fi inclusa pe noul album al lui Stefan Banica – Altceva' – ce va fi lansat in partea a doua a lunii octombrie si care va fi promovat in  cadrul turneului cu acelasi nume incepand cu 27 octombrie la Constanta.

 

„Ce e dragostea' este o colaborare inedita intre Stefan Banica si Marius Moga.

Stefan Banica„Ce e dragostea?” este o piesa nou-nouta de pe cel de-al 14-lea album de autor din cariera mea. Atat piesa, cat si clipul sunt o colaborare Stefan Banica – Marius Moga, o colaborare inedita, cu influente R&B. Ideea ne-a venit dintr-o joaca, apoi am intrat in studio si ne-am pus pe treaba. E adevarat ca suntem din doua generatii diferite, dar ne leaga pasiunea pentru muzica si asta e cel mai important. ” a declarat Stefan Banica.

 

Ce e dragostea?', in regia lui Iulian Moga, este un videoclip de imagine. Conceput intr-o cheie dramatica, clipul pune in valoare versurile piesei, iar personajele rememoreaza momente ale unei relatii apuse si regretul de a intelege abia la final ce e dragostea cu adevarat. E ca si cand ai pierdut momentul sa te urci in trenul vietii,  pe care, poate, nu-l vei mai prinde niciodata.

 

Noul single Ce e dragostea?', videoclipul acestuia, dar si materialul discografic Altceva' vor fi lansate spre sfarsitul lunii octombrie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter